Pastisset de Blaubeeren i Weißxocolata zum esmorzar

Pastisset de Blaubeeren i Weißxocolata zum esmorzar

Els nabius són la nostra perdició. Són boníssims,  dolços però sense ser embafadors i ens encanta com al enfornar-los exploten i ho tenyeixen tot del seu color.  Quan vam fer aquest pastís encara no teniem balança així que les mides us les posem en grapats i gots.

La recepta la vam treure d’algun lloc, però no hem trobat el link així que no us el podem enllaçar. En qualsevol cas, vam variar força la recepta respecte l’original, així que aquí us expliquem tal com la vam fer nosaltres.

Ingredients:

 un iogurt de vainilla (d’aquests que són vainilla per sota i nata per dalt)
dos gots de sucre
1 got d’oli d’oliva
4 gots de farina
4 ous
ratlladura de llimona
un sobre de llevat
un grapat de nabius
un  grapat de troços esmicolats de xocolata blanca
cacau en pols

Dividim la massa en dues meitats; a una li posem el cacau en pols i a l’altre, la meitat dels nabius. Amb molt de compte anem alternant les dues parts de la massa (la que té cacau i la que no) al motlle; la idea és que el pastís quedi com de dos colors, al estil marmor cake, tot i que és veritat que amb el suc dels nabius s’aprecia més aviat poc, així que si us fa mandra us podeu estalviar aquesta part. En acabat escampem els troços de xocolata blanca esmicolada i la resta dels nabius per sobre el pastís. Amb la cocció s’enfonsaran i us els trobareu pel mig una mica desfets (boníssim!)

Després, el de sempre; preescalfar el forn a 175 i 35 minutets a dins sense molestar-lo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s