Dreikönigentortell de massapà i Früchte confitada (amb Überraschung dins, clar)

I quina cosa millor a fer el matí de Reis que esmorzar un bon tall de tortell amb una xocolata desfeta calenta? Així ens hem llevat avui els Zutatenmischung i abans d’obrir els regals que ses Magestats ens havien deixat com a bons nens que som, hem procedit al ritual de la xocolata desfeta. La recepta del tortell la vam basar en la publicada per la Cultura del pa, amb un parell de modificacions. Primera, la proporció de llevat fresc (que no ens va semblar l’adequada i vam posar-hi uns 25 grams en comptes dels 90 (!) que ens diu la recepta) i, per a ser fidels a la tradició tortellera hi vam posar també aigua de flor de taronger (que ens va costar les mil-i-una de trobar per aquestes terres). El resultat, un tortell ben gran i bonissim, del qual encara ens en queda un bon tros per a servir-lo a les postres del dinar de celebració que ens espera.

Bons reis a tots!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s