Nudeln emplatats amb falsche fricandó von rovellons und Foie-encenalls amb Schnittlauch acròbata

El Chillida s’ho mira amb gana…

L’entrada d’avui comença amb una confessió. Avui ens hem llevat amb un sol espectacular i havíem pensat a fer un plat especial per a celebrar-ho.  Des que vam arribar a Bamberg que observem que al mercat es troba sense massa dificultat l’anomenat Radicchio, un vegetal que és l’especialitat de Treviso, una regió al Nord d’Itàlia i que ens venia de gust cuinar.

Radicchio Rosso di Treviso de la varietat ‘tardivo’. Font: viniesapori.net

Però el cas és que a última hora hem canviat d’opinió i és que, contràriament al que no-se-sap-per-quin motiu portàvem creient fa mesos, el Radicchio és aquí tan car com a Barcelona (o sigui, molt). Així que hem tornat a casa amb la cua entre les cames i pensant a veure què podíem cuinar que fos igualment deliciós per tal de destraumatitzar-nos una mica.

Hem rebuscat a la nevera i hem rescatat uns rovellons (els últims ja) que ens havien dut els nostres pares de Barcelona (sí, els vam fer pujar carregats de menjars diversos, cadascú té les seves prioritats!).  Els hem cuinat tot preparant-los junt a una mica de fricandó que hem fet amb ceba, una picada de nous, pinyons, una mica de tomàquet ratllat i vi ranci. Per acabar el plat hi hem afegit uns encenalls de foie i una base de tallarines. El resultat és que hem oblidat per complet el trauma del Radicchio :D

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s