Amanida de Mango und Paprika

Aquests últims dies els ZM anem una mica de bòlit. I és que entre exàmens finals de semestre, redacció de projectes i feina no ens queda massa temps per res. Però no això no vol dir que no poguem dedicar cinc minuts a pensar quin sopar preparar. Avui una cosa senzilla, una amanida de mango i pebrot vermell que ha servit per acompanyar una Flammekuche de poma i canyella. El que ha arrodonit l’amanida ha estat sobretot la salsa amb què l’hem amanit, amb tocs orientalitzants i un punt picant.

Amanida de Mango i Pebrot Vermell

Per a l’amanida:

 mig mango madur tallat a dauets
mig pebrot vermell
1 rodanxa de gingebre fresc ratllat
una mica de formatge feta tallat a dauets
cebollí per a donar-hi un contrast verd
una mica de ceba tallada fina
uns quants cacauets fets bocins

Per a la salsa:

dues cullerades de salsa teriyaki
1 rajolinet de salsa d’ostres
el suc d’una llimona
1 pebre vermell de caiena
dues culleradetes de sucre morè

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s