Pastís de crema catalana, Schokolade blanca i Kakao-base

ZM2

Quan vam fer el nostre pastís de te matcha no fa massa dies ens va quedar el desig de fer una versió amb crema catalana del mateix. Aprofitant que demà tenim un dinar especial, doncs, ens hem posat a re-inventar aquesta versió de la crema catalana de tota la vida. Per a fer-lo hem seguit la recepta de l’altra vegada, substituïnt, però, el te matcha per quatre rovells d’ou i posant a infusionar la llet de la capa superior amb canyella i llimona, per què adquirís el sabor de la crema que tots coneixem. A diferència de la recepta de la crema de sempre hem substituït, a més, el midó per les sis làmines de gelatina, que atorgaran a la capa superior la consistència necessària per què mantingui la forma. Com a decoració, uns physalis, xocolata negra i una mica de sucre cremat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s