Hausgemachte Paquetets de pasta de frische formatge, poma und nous mit Mango melmelada und reducció de balsàmic

3

Avui hem fet pasta casolana per dinar. Per a acompanyar-la hi hem posat melmelada de mango i nespres, reducció de balsàmic, Grana Padano i uns quants pinyons. El resultat força bo. Potser la pasta hauria hagut de ser una mica més prima, però a cop de corró és tot el que hem pogut aconseguir!

1

Per a la pasta necessitarem 400 gr de farina, 4 ous, un polsim de sal i una cullerada d’oli. Ho amassem tot bé i ho deixem reposar mitja hora tapat, tal com havíem fet amb la recepta de les crestes.

2

4

0

Per al farcit nosaltres hem triat formatge fresc, poma tallada ben fina i nous. Ho hem barrrejat tot bé i aixafat una mica, per tal de poder-hi farcir la nostra pasta. Hem anat fent paquetets fins a acabar la massa, tot tancant-los amb l’ajuda d’una forquilla. Després, bullit en aigua uns 4 minuts, fins que els paquetets surin a la superfície.

I si us sobra farcit, el podeu aprofitar, com farem nosaltres, per una bona amanida per l’hora de sopar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s