Carmina Truitana mit Zitrone i Kartoffeln al toc von Safran

peix1

Sembla doncs que ens havíem equivocat. El peix fresc existeix: només calia saber on trobar-lo! El dinar d’avui ha estat doncs cuinat amb l’alegria d’haver descobert la parada del mercat on cada dissabte venen peix de riu, fresc i esplèndid. A més, aquesta tarda toca concert per part del sector cantaire de ZM. Així doncs, truita de riu al forn, al toc de safrà, amb llimona i patata a làmines. De fons, Carmina Burana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s