Zwei colors pastís de Ruibarbre i Schokolade

1

Avui un post fugaç; una recepta d’un pastisset a dos colors i tres sabors; xocolata, vainilla i ruibarbre. Que el gaudiu! 2

Ingredients:

 un iogurt de vainilla (d’aquests que són vainilla per sota i nata per dalt)
dos gots de sucre
1 got de llet
1 got d’oli d’oliva
4 gots de farina
ratlladura de llimona
un sobre de llevat
dues cullerades grans de cacau en pols
1 ruibarbre fresc tallat a dauets

Aquest pastís és molt similar a un que ja us vam presentar fa temps, només que hem canviat la varietat de cacau per una d’especial per a pastissos (d’aquí el color intens de la part de xocolata). Hem doncs, barrejat tots els ingredients i dividit la massa en dos, tot posant el el cacau a una de les parts. Després, hem muntat el pastís, abocant primer la massa clara i tot seguit la massa fosca. Per últim, hi hem afegit els dauets de ruibarbre a sobre amb una mica de sucre en pols. Ho hem posat al forn uns 45 minuts a 200 graus i l’hem deixat refredar sobre una reixeta.  Esperem que us agradi!!

3Amb aquest pastís, per cert, estrenem la temporada de terrassa! Ja arriba el bon temps!! :D

Ah, i un petit consell: al dia següent encara és més bo!

Deixa un comentari