Olivada Rollen

Avui una senzilla idea per un pica-pica que a més tindreu preparada en cinc minuts: uns espirals d’olivada. Per a fer-los només caldrà que us feu amb un paquet de pasta de full i un potet d’olivada: unteu amb l’olivada la làmina de pasta de full per una de les dues bandes i enrotlleu sobre sí mateixa. Després, només caldrà que la talleu (com si fos un embotit) en peces d’un centímetre de gruix. Col·loqueu-les amb una mica de separació sobre la plata del forn (recordeu que creixen i necessitaran espai), que haurà d’estar preescalfat a 200.

Les podeu farcir d’olivada o del que us vingui al cap (sobrassada, per exemple, també seria una bona idea -tot i que pot ser que al escalfar-se, els espirals no quedin tan ben dibuixats- o concentrat de tomàquet amb una mica de pebre vermell) o bé, per últim, podeu optar per fer-les dolces, posant-hi una barreja de canyella, sucre i una mica de mantega com a coadjuvant, o el que se us ocorri!

Just abans d’enfornar!

Una altra bona idea podria ser afegir una mica d’orenga sobre els espirals abans d’enfornar-los, per a acabar de donar-los un sabor més mediterrani. Per aquí els entrants lleugers i ràpids de fer comencen a venir molt de gust especialment ara que els dies de sol comencen a ser un habitual i la primavera comença a treure el cap.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s